Membrii CNA se delimitează public de Laura Georgescu

| 02 sep, 2014

Opt din cei 11 membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului semnează un comunicat de presă prin care se delimitează de şefa instituţiei, Laura Georgescu.

"Consiliul Național al Audiovizualului se delimitează categoric față de limbajul și comportamentul Președintelui CNA, d-na Laura Georgescu, în situații prin care a adus o gravă atingere imaginii instituției noastre și care au fost în atenția publică în ultimele luni", se arată în comunicat.

CNA se distanțează atât de atitudinea publică, cât și de limbajul nedemn ale d-nei Laura Georgescu pe care le considerăm inadecvate cu calitatea de membru al CNA, cu valorile și principiile Consiliului și, cu atât mai puțin, cu poziția de șef al acestei instituții.

CNA își afirmă credința în colegialitate, respect pentru partenerii din interior și din afara Consiliului, pentru decență și eleganță în funcționare și comunicare publică.

"Apreciem că, în toate contextele evocate de mass-media, d-na Laura Georgescu s-a manifestat de o manieră care a umbrit străduințele noastre de a păstra CNA în sfera sa conferită de lege – aceea de garant al interesului public în domeniul comunicării audiovizuale", mai spun membrii CNA.

Obstinația d-nei Laura Georgescu de a nu propune o soluție de ieșire din acest trecător impas instituțional pe care singură l-a creat impune luarea urgentă a unor măsuri de revenire la normalitate și de recâștigare  a încrederii publicului, partenerilor și angajaților Consiliul Național al Audiovizualului. O probă elocventă în acest sens va fi noul Regulament de Organizare și Funcționare al CNA ce va deveni public până la sfârșitul săptămânii și prin care deciziile interne din instituția noastră urmează să se desfășoare într-un regim de transparență sporită.

Semnatarii comunicatului de presă: VIOREL VASILE BUDA, NARCISA IORGA, RADU CĂLIN   CRISTEA,                        VALENTIN JUCAN, FLORIN GABREA, RĂSVAN POPESCU, MONICA GUBERNAT  , CRISTINA TREPCEA.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ