UPDATE. VIOREL HREBENCIUC, audiat la DNA

| 25 iul, 2014

UPDATE. Viorel Hrebenciuc s-a prezentat vineri dimineaţa la sediul DNA, el afirmând la intrare că a fost chemat pentru a da o declaraţie în dosarul în care PP-DD a facut plângere penală împotriva preşedintelui CNA, Laura Georgescu.

UPDATE.Viorel Hrebenciuc, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a afirmat vineri că a fost chemat la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a da o declaraţie în legătură cu relaţia instituţională dintre Parlament şi Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Întrebat dacă în Parlament s-a intervenit la CNA în favoarea unei televiziuni, Viorel Hrebenciuc spus: 'Nu ştiu de aşa ceva'.

'Ştiţi foarte bine că CNA are 11 membri: 3 din partea Senatului, 3 din partea Camerei, 3 din partea Guvernului şi 2 din partea Preşedinţiei. Din ce ştiu, Laura Georgescu e numită de Guvern. Nu aveam ce să discutăm la Parlament', a adăugat Hrebenciuc.

Audierile în acest caz au loc după ce preşedintele PP-DD, Simona Man, şi Liliana Mincă, deputat PP-DD, au depus la Direcţia Naţională Anticorupţie o sesizare privind posibilele acte de corupţie ale preşedintelui CNA, Laura Georgescu, solicitând demisia acesteia.

Narcisa Iorga, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului, s-a prezentat joi la DNA, pentru a fi audiată ca martor în cazul plângerii depuse împotriva Laurei Georgescu de către PP-DD.

Tot joi, la sediul DNA, a fost audiat şi un alt membru al CNA, Florin Gabrea.

Miercuri, au dat declaraţii în faţa procurorilor Laura Georgescu, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda şi Răsvan Popescu.

Audierile în acest caz au loc după ce preşedintele PP-DD, Simona Man, şi Liliana Mincă, deputat PP-DD, au depus la Direcţia Naţională Anticorupţie o sesizare privind posibilele acte de corupţie ale preşedintelui CNA, Laura Georgescu, şi solicită demisia acesteia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ