Dan Voiculescu îi dă în judecată pe magistraţii care au dat sentinţa în dosarul ICA

| 17 aug, 2014

Dan Voiculescu îi dă în judecată pe magistraţii care au dat sentinţa în dosarul ICA. Acesta a sesizat Inspecţia Judiciară în legătură cu activitatea judecătorilor Camelia Bogdan şi Mihai Mihalcea şi "neregulile grave înregistrate în judecarea cauzei".

 

Dan Voiculescu vrea să-i acţioneze în instanţă pe cei doi pentru abuz în serviciu şi represiune nedreaptă.

Inspecţia Judiciară va trebui să verifice încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilităţile privind judecătorii şi în ce măsură cei doi judecători şi-au exercitat funcţia cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă.

DAN VOICULESCU a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare, în Dosarul ICA, în care este acuzat de spălare de bani şi de un prejudiciu de 60 milioane de euro. Voiculescu primise, pe fond, 5 ani de închisoare, însă procurorii DNA au cerut, la judecata de la Curtea de Apel, majorarea pedepsei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 aug, 2014
PEDAGOGUL
Voiculescu este nevinovat
Dosarul ICA reprezinta o mizerie basista. In acest doar nu exista probe din care sa reiasa ca Voiculescu este vinovat.
17 aug, 2014
ion
daca justitia ar fi independenta,acei judecatori si procurori,care au judecat dosarul ;telepatia" ar trebui sa fie acum la puscarie

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ