Filmul 'Poziţia copilului' are premiera în cinematografele din Spania

| 19 mai, 2014

Filmul 'Poziţia copilului', al regizorului român Călin Peter Netzer, premiat cu Ursul de Aur pentru cel mai bun film şi cu premiul criticii, FIPRESCI, la Festivalul de Film de la Berlin în 2013, dar şi cu opt premii Gopo ale cinematografiei româneşti, va avea vineri premiera în cinematografele din Spania, după cum informează ICR Madrid.

Institutul Cultural Român din Madrid sprijină această premieră, astfel că filmul va putea fi văzut în oraşe spaniole precum Madrid, Barcelona, Bilbao, Pamplona, Vitoria, San Sebastián, Salamanca, Valladolid, Cornella, Girona, Zaragoza, Alicante, Valencia, Murcia şi Málaga. 

Cu această ocazie, la Madrid se va afla şi actriţa Luminiţa Gheorghiu. Ea va participa la avanpremiera filmului, care va avea loc miercuri, la cinematografele Golem din capitala spaniolă. Evenimentul este organizat de emisiunea 'Días de cine' a radioteleviziunii spaniole, care organizează şi o tragere la sorţi pentru biletele de intrare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ