Filmul 'Poziţia Copilului', prezentat în deschiderea Festivalului de film european din Liban

| 13 noi, 2013

Filmul 'Poziţia Copilului', al regizorului Călin Peter Netzer, distins cu Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin, va inaugura miercuri, 20 noiembrie, cea de-a XX-a ediţie a Festivalului filmului european din Liban.

Ediţia din acest an a festivalului, care se va derula între 20 noiembrie şi 2 decembrie, este una specială, cu multe filme şi evenimente. Treizeci şi şapte de lung-metraje recente, provenind din statele membre ale UE, între care şi filmul 'La vie d'Adele'' distins cu Palme d'or la Festivalul de la Cannes, vor fi prezentate publicului, ca şi şase filme apreciate de public de-a lungul ultimelor două decenii. În programul festivalului se regăsesc şi două lung-metraje din Elveţia şi Serbia, ţări invitate la festivalul din acest an.

Pentru al 13-lea an consecutiv, festivalul va decerna şi două premii care vor recompensa scurt-metraje ale studenţilor din şcolile libaneze de audiovizual şi va oferi, totodată, câştigătorilor posibilitatea să asiste la unul din marile festivaluri internaţionale de scurt-metraje din Europa, cu sprijinul Institutului Goethe şi a Institutului Francez din Liban.

Proiecţiile în cadrul festivalului vor avea loc atât în capitala ţării, Beirut, cât şi la Tripoli (1-4 decembrie), Zahle (2-4 decembrie), Saia (4-5 decembrie), Junieh (5-13 decembrie) şi, pentru prima dată, la Nabatiyeh (5 decembrie), Tyr (6 decembrie) şi Baakline (12 decembrie).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ