Revista Rolling Stone a desemnat cel mai bun FILM al anului 2013

| 05 dec, 2013

"12 Years A Slave", regizat de Steve McQueen, a fost desemnat filmul anului 2013 în Topul 10 al revistei Rolling Stone, după ce, marţi, cineastul american a primit, pentru aceeaşi peliculă, titlul de cel mai bun regizor din partea New York Film Critics Circle.

Drama istorică "12 Years a Slave", bazată pe memoriile lui Solomon Northup, din 1835, care prezintă povestea unui bărbat de culoare (Chiwetel Ejiofor), răpit şi vândut ca sclav în Louisiana, a surclasat filmul SF "Gravity 3D: Misiune în spaţiu", regizat de Alfonso Cuarón - situat pe locul al doilea -, şi "The Wolf of Wall Street", în regia lui Martin Scorsese (locul al treilea), informează contactmusic.com.

Drama "Înainte de miezul nopţii/ Before Midnight", regizată de Richard Linklater, ocupă locul al patrulea, iar lungmetrajul "Her", de Spike Jonze, se situează pe locul al cincilea. Filmul "Her", despre un bărbat care se îndrăgosteşte de un sistem de operare pe computer, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun film pe 2013 de criticii de la National Board of Review of Motion Pictures (NBR).

Topul Rolling Stone a fost completat, în ordine, de "Scandal în stil american/ American Hustle" (locul al şaselea), de David O. Russell, "Căpitanul Philips", de Paul Greengrass, "Nebraska", de Alexander Payne, "Blue Jasmine", de Woody Allen, "Inside Llewyn Davis", de Joel şi Ethan Coen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ