Florin Susanu, desemnat director general provizoriu la TAROM, cu mandat de o lună

| 22 aug, 09:31

Consiliul de Administraţie al TAROM a luat act de demisia lui Eugen Davidoiu din funcţia de director general provizoriu începând de luni şi l-a desemnat pe Florin Susanu pentru a prelua această funcţie, cu un contract de mandat de o lună, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.

La bază, Florin Susanu este pilot în cadrul TAROM, şi în prezent ocupă funcţia de director de operaţiuni în cadrul companiei.

Premierul Tudose a discutat luni despre situaţia TAROM cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, în cadrul unei întâlniri pe care cei doi au avut-o luni dimineaţă, la Palatul Victoria.

Întâlnirea a avut loc în contextul în care şeful Executivului a dispus ca, începând de luni, Corpul de control al prim-ministrului să efectueze verificări la TAROM.

Premierul Mihai Tudose i-a atras atenţia ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, cu privire la pierderile înregistrate de compania TAROM şi i-a cerut explicaţii acestuia pe tema lipsei de control din partea reprezentanţilor ministerului privind şantierele de construcţie a autostrăzilor.

Duminică, prim-ministrul Mihai Tudose a anunţat la Antena 3 că va fi efectuată o analiză a corpului de control la TAROM, companie naţională care trebuie să intre pe profit şi care nu va fi nici închisă, nici vândută.

'Ea (compania TAROM - n.r.), acum mi se pare că merge mai rău ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reuşit să aibă o pierdere istorică acum. Va trebui făcut ceva, fiindcă este o companie naţională, este un simbol naţional şi nu va fi nici închisă, nici vândută, prăduită (...) ea va trebui să intre pe profit, să se dezvolte', a adăugat Tudose.

Premierul a făcut şi o comparaţie cu firmele private de transport aerian care operează în România şi cărora 'le merge bine', spre deosebire de TAROM. 'Păi, nu vi se pare ceva în neregulă ?', a spus Tudose.

 

Tag-uri: Florin Susanu, TAROM
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ