Fostul vicepreşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, Viorel Temelescu, reţinut în acelaşi dosar cu Condescu

| 12 noi, 2013

Fostul vicepreşedinte al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, liderul sindical Viorel Temelescu, un apropiat al lui Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, pe 24 de ore, pentru complicitate la înşelăciune şi fals, în acelaşi dosar în care a fost reţinut şi Condescu.

Viorel Temelescu, lider sindical în cadrul Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, un apropiat al lui Marin Condescu, a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost audiat şi el la sediul Poliţiei judeţene Gorj, atât acesta, cât şi Condescu urmând ca, în funcţie de probele existente la dosar, anchetatorii să îi prezinte, miercuri, magistraţilor Tribunalului Gorj, cu propunere de arestare preventivă, conform Mediafax.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut, marţi seară, pentru înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ramona Dochian.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Gorj, poliţiştii au verificat toate documentele în baza cărora Marin Condescu a obţinut credite de la bănci pentru a împrumuta clubul sportiv Pandurii Târgu Jiu, precum şi actele în baza cărora preşedintele CA al Pandurii şi-a recuperat banii de la club.

Sursele citate susţin că în urma verificărilor a reieşit că Marin Condescu ar fi primit în plus de la club aproximativ 200.000 de lei, în schimb, acesta declarând corespondentului Mediafax, în urmă cu trei zile, că de fapt el ar mai avea de recuperat de la Pandurii Târgu Jiu în jur de 200.000 de euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ