Fotbaliști faimoși care sunt jucători profesioniști de poker

| 08 ian, 17:44

Lumea fotbalului și a jocurilor de noroc se întrepătrund destul de des. Când vine vorba de jocuri extrem de populare cum este pokerul, anumiți fotbaliști nu pot să refuze câștigurile obținute în afara carierei sportive.

Află cine e profesionist și la fotbal și la poker

Deși unii o păstrează la nivel de hobby, sunt câțiva jucători de fotbal care joacă poker în liga profesioniștilor. Indiferent dacă joacă la cazinouri din Romania sau din afara țării, le vom urmări poveștile și vom afla cum a început cariera lor că jucători de poker profesioniști. Pentru cei care vor să-ți descopere pasiunea pentru poker sau alte jocuri online, această pagină vă va ajuta să descoperiți cea mai variată gamă de jocuri cazinouri online din România.

Tomas Brolin, a schimbat iarba terenului cu masa de poker

În vârstă de 24 de ani, jucătorul Suedez de fotbal, Tomas Brolin și-a ajutat echipa națională să ajuta în semifinalele World Cup în timp ce juca pentru Parma. Soarta nu i-a fost foarte favorabilă și cariera sa sportivă s-a terminat prematur în urma unei accidentări, Din 2006 fostul mijlocaș de la Parma este prezent în scena pokerului profesionist. Tomas a jucat în campionatul mondial de poker în 2007 și participa frecvent în turneul European de Poker unde participă și jucători de la noi din tara după ce au castigat la cazinouri din România. Deși Brolin nu a câștigat nici un campionat, el a reușit să scoată niște câștiguri frumoase în urma participării la aceste evenimente.

Alexandru Vagner, de la fotbal la cărți

În topul fotbaliștilor jucători de poker, vom poposi pe meleagurile noastre unde Alexandru Vagner a renunțat complet la fotbal pentru a se dedica ligii profesioniste de poker. Ultima data juca pentru Petrolul și AȘ SR Brașov. Deși are 120 meciuri în Liga 1, acum veniturile sale provin exclusiv din poker. La 29 de ani a renunțat complet la cariera sportiva și s-a apucat serios de poker. Fotbalistul joacă atât online cât și în cazinouri reale.

Deși s-a apucat de fotbal la 7 ani, cariera lui de sportiv nu a fost fără peripeții. Din păcate lumea dură a fotbalului l-a forțat să renunțe la sportul-rege și să se apuce de poker. Cele mai mari contracte ale sale în fotbal sunt estimate la 3.500 euro pe luna, pe când în poker a castigat doar de ziua sa 16.000 euro.

Pasiunea lui Alexandru a început pe la 17-18 ani dar nu visa pe atunci să joace în liga profesionistă de poker. Inițiat în poker de cel mai bun prieten al său, Mihai Bunea, Vagner a început să joace turnee fixe cu 90 sau 100 de jucători începând de la mize de 1,5$. A avansat repede la turnee cu miza de 4 dolari unde câștigurile sunt de 250$ iar în prezent joacă doar în turnee unde intrarea este de 50$. Alexandru visează să câștige Sunday Million, unul dintre cele mai mari turnee de poker din lume unde intrarea este de 215 dolari iar câștigul s-ar ridica la 200.000 dolari.

Teddy Sheringham, câștiguri de peste 300,000 de dolari la masa de poker

Teddy Sheringham a fost de trei ori în Premier League și odată câștigătorul Champions League cu 288 de goluri marcate de-a lungul carierei sale. După ce a renunțat la fotbal, Teddy și-a îndreptat atenția asupra jocurilor profesioniste de poker și s-a dedicat complet acestui joc de noroc începând cu 2008. Cel mai mare câștig înregistrat de Sheringham este de 93,121 de dolari în EPT Vilamoura la No Limit Hold’em Main Event. Câștigurile sale din poker de-a lungul carierei sunt estimate la peste 300.000 de dolari.

Neymar Jr. și Team PokerStars

La nici o zi după ce a marcat golul decisiv pentru FC Barcelona, starul Brazilian Neymar Jr. s-a alăturat Team PokerStars că ambasador de brand. Fotbalistul joacă poker încă din copilărie iar firea competitiva l-a făcut să aibă succes atât pe terenul de joc cât și la masa de poker.

Denumit de SportsPro Magazine “cel mai profitabil atlet al planetei” și încadrându-se în top 4 cei mai bine plătiți fotbaliști din lume în 2014, Neymar a înregistrat câștiguri de 28 milioane de dolari. Pentru David Baazov, CEO al companiei Amaya, care deține PokerStars, Neymar este o investiție de viitor pentru creșterea pokerului la nivel global. Neymar Jr. este atât de îndrăgostit de poker încât și-a numit câinele după celebrul joc de noroc. Fotbalistul vă ajuta incredibil de mult creștea brandului PokerStars având în vedere popularitatea să cu 18 milioane de followeri pe Twitter și peste 51 milioane de fani pe Facebook.

Neymar se alătură unei echipe de staruri deja formată, printre care celebrul Ronaldo, campionul de tenis Rafa Nadal  și căpitanul echipei de hochei Olanda, Fatima Moreira de Melo. Debutul lui Neymar vă avea loc în prima etapă a sezonului 12 EPT la Barcelona unde se va implica într-o serie de “Dueluri cu Celebrități”.

Ronaldo, succesul îl urmărește în poker că și în fotbal

Celebrul jucător de fotbal, Ronaldo. Câștigătorul World’s Cup a jucat pentru mai multe cluburi inclusiv Real Madrid, Inter Milano și Barcelona. Succesul nu l-a părăsit nici atunci când s-a așezat la masa de poker. Fotbalistul Brazilian a înregistrat câștiguri de 42,180 de dolari participând la PokerStars. Deși câștigul nu se ridica la nivelul milioanelor, suma este destul de impresionantă, mai ales pentru un fost sportiv de rangul lui.

Lista fotbaliștilor care joacă poker profesionist este mult mai lungă, dar lista câștigurilor acestora nu este atât de notabilă sau prezența lor în lumea pokerului profesionist nu este constantă. Câștigurile acestor fotbaliști pot fi mai mici decât cele ale altor jucători de poker profesioniști atât la cazinouri din România cât și dinafară. Totuși acest lucru nu minimalizează succesul foștilor sportivi la mesele de poker și cine știe, poate în viitor vom vedea tot mai mulți jucători indreptandu-și atenția către un joc la fel de competitiv și de popular ca și fotbalul.

Tag-uri: poker
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ