Funcțiile de director rămase vacante vor fi ocupate pentru anul școlar viitor în urma unui interviu

| 07 aug, 12:12

Cadrele didactice înscrise în Registrul național al experților în management educațional interesate de ocuparea în anul școlar 2017 - 2018 prin detașare în interesul învățământului a unor funcții de director sau director adjunct rămase vacante pot depune până la data de 17 august la inspectoratele școlare opțiunea în scris cu precizarea unității și a funcției de care sunt interesate.

Potrivit unei note a Ministerului Educației Naționale, în zilele de 21 și 22 august cadrele didactice interesate vor susține un interviu în fața unei comisii constituite din trei membri ai consiliului de administrație al inspectoratului școlar în cadrul căruia vor prezenta planul operațional pentru anul școlar 2017 — 2018 al unității de învățământ pentru care și-au exprimat opțiunea. Totodată, le vor fi testate, prin trei întrebări, cunoștințele privind legislația școlară raportat strict la specificul și la nivelul unității de învățământ pentru care au optat.

Durata interviului este de maximum 20 de minute. Punctajul maxim este 30 iar pentru promovare sunt necesare 21 de puncte.

În data de 18 august inspectoratele școlare vor afișa la avizier și pe site-ul propriu programarea pe zile și ore la fiecare comisie a cadrelor didactice care au depus opțiuni în vederea numirii prin detașare în interesul învățământului într-o funcție de director sau director adjunct.

În București au rămas vacante în urma concursului un număr de 70 de funcții de director și director adjunct.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ