Fuziunea cu PNL, condiționată: Stolojan strică visul UNPR

| 27 iun, 10:48

Negocierile PNL-UNPR pentru o alianţă au stârnit revoltă în rândul simpatizanţilor liberali. Visul unui parteneriat între cele două formaţiuni este retezat de fostul premierul Theodor Stolojan, care susţine că există condiţii pentru realizarea unei fuziuni. Şi din PSD au venit declaraţii dure.

„ Social-democraţii se vor chinui singuri, în continuare, şi la aceste alegeri parlamentare”, a declarat Liviu Dragnea.

Europarlamentarul liberal Theodor Stolojan avertizează că sunt multe chestiuni de clarificat înainte de o eventuală colaborare PNL-UNPR.

"Există acolo o serie de oameni care au reusit să ducă în derizoriu interesul naţional. Am văzut ce înseamnă interesul naţional pentru fostul vicepremier Oprea. Deci sunt multe lucruri de rezolvat în interiorul UNPR până să reuşim să discutăm de o alianţă sau de o fuziune.", a declarat Theodor Stolojan, fost premier.

Reacţii dure au venit şi din tabăra PSD.

“Este clar că s-a stabilit fuziunea între UNPR și PNL. Până la urmă PSD o să se chinuie singur, în continuare, şi la aceste alegeri parlamentare. Nu o să mai dăm locuri pe liste pentru că nu mai avem cui.”

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iul, 22:18
unloazy
cialis online no prescription gb
PubMed 7868810 overnight cialis delivery Doxytop Hyclate Delayed Release tabllets, 150 mg are white, rectangular, dual scored tabllets containing yellow pellets and debossed with D I I on one face and plain on the other
06 dec, 16:49
edudgeLix
ivermectin stromectol side effects
London Little, Brown and Co stromectol 12mg

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ