GABRIEL OPREA a transmis preşedintelui Senatului o solicitare de revotare a cererii privind urmărirea penală

| 23 sep, 12:27

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a transmis preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, o cerere privind reluarea votului în cazul solicitării Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie referitoare la începerea urmăririi sale penale pentru ucidere din culpă.

"Am depus astăzi cererea către Preşedintele Senatului. Nu a fost şi nu este intenţia mea să fug de Justiţie. Însă ceea ce se întâmplă cu acest dosar nu este în regulă. Vreau dreptate pentru Bogdan Gigină, dar dosarul acesta nu pare a fi despre dreptate, ci despre răzbunări şi răfuieli cu substrat politic", a scris Oprea, vineri, pe Facebook. 

La postarea de pe Facebook, Oprea a ataşat şi cererea transmisă preşedintelui Senatului. 

"Vă rog să supuneţi încă o dată la vot, în următoarea şedinţă a plenului Senatului, scrisoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care solicită formularea cererii de efectuare a urmăririi penale în Dosarul nr. 905/P/2015", se arată în cererea fostului vicepremier. 

Senatorii au votat luni împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină. 

S-au înregistrat 45 de voturi "pentru", 73 "împotrivă". Şase voturi au fost anulate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ