GABRIEL OPREA: Măsurile de securitate la frontiera cu Serbia vor fi întărite

| 27 aug, 16:18

Măsurile de securitate la frontiera cu Serbia vor fi întărite, a anunţat joi, la Palatul Victoria, vicepremierul Gabriel Oprea.

"Le-am cerut tuturor membrilor Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă să avem o atitudine responsabilă, să acţionăm preventiv (...). Am decis să întărim măsurile de securitate la frontiera cu Serbia pentru a evita riscurile colaterale", a declarat vicepremierul la finalul reuniunii Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă. 

Potrivit acestuia, din punct de vedere geostrategic România securizează 2.070 de km la apropierea frontierei externe a UE din care 546 la graniţa cu Serbia. "Pe această zonă de frontieră vom intensifica măsurile de securitate prin măsuri comune. Avem în vedere intensificarea cooperării între autorităţile naţionale (...), creşterea capacităţii operative la frontiera cu Serbia", a arătat Gabriel Oprea.

Citeşte şi: Ungaria: Partidul premierului Orban cere mobilizarea ARMATEI la granița cu Serbia în fața afluxului de imigranți

De asemenea, s-a mai decis ca instituţiile abilitate ale statului să monitorizeze orice modificare a situaţiei din regiune astfel, astfel încât măsurile în planul securităţii naţionale să fie adaptate în raport cu dinamica evenimentelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 18:07
Ioan
Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! sellectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ