Gabriel Oprea: Taxarea marilor averi şi programul „primul loc de muncă”, iniţiative ale UNPR

| 29 aug, 17:31

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Costineşti, că printre priorităţile partidului în sesiunea parlamentară de toamnă se numără legiferarea iniţiativelor privind taxarea marilor averi, scăderea vârstei pentru votare de la 18 la 16 ani, precum şi introducerea programului "primul loc de muncă" pentru sprijinirea tinerilor, potrivit Agerpres.

Oprea a menţionat că UNPR va susţine toate proiectele legislative ale Coaliţiei şi pe cele ale preşedintelui Klaus Iohannis legate de securitatea naţională.

"Avem şi credem că vom primi tot sprijinul pentru o lege care interesează românii. Peste 80% din români îşi doresc taxarea marilor averi. (...) Votul de la 16 ani, primul loc de muncă, proiecte mai ales pentru tineri. Avem nevoie ca tinerii să rămână în ţară. Şi bineînţeles că sprijinim toate proiectele Coaliţiei iar în plan general toate proiectele pe securitate naţională ale preşedintelui României, fiindcă este ales de poporul român", a spus Oprea.

Prezent la şcoala de vară a organizaţiei de tineret a UNPR, preşedintele formaţiunii politice le-a spus tinerilor că UNPR este un partid interesat de soarta României, care a aduce stabilitate economică şi politică acesteia.

"Ne interesează soarta ţării, România. UNPR a demonstrat până acum că a adus în cei cinci ani de zile stabilitate economică şi politică. Încercăm să facem un alt fel de politică. Vorbim mai puţin de stânga, de dreapta, vorbim doar de România, avem nişte obiective politice. (...) Suntem un partid responsabil, un partid care este onest, serios, care se ţine de cuvânt", a afirmat Gabriel Oprea.

 

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ