Oprea: Voi susţine un pact al forţelor politice pentru dezvoltarea României

| 29 aug, 15:41

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Costineşti, că susţine propunerea lui Liviu Dragnea de a se încheia un pact al forţelor politice pentru o strategie de dezvoltare a României în următorii 20-30 de ani, ideea acestuia fiind catalogată de Oprea drept una "foarte bună" şi pe care o va susţine "cu toate forţele", potrivit Agerpres.

"Întotdeauna aţi văzut că UNPR a militat pentru dialog, a militat pentru stabilitatea economică şi politică a României. Este o idee foarte bună, este nevoie de un astfel de pact. România, într-un context complicat, aş putea spune, de securitate, vedeţi ce se întâmplă în regiune, în Europa, este nevoie şi este o idee foarte bună şi voi susţine cu toate forţele acest proiect", a afirmat preşedintele UNPR.

Prezent la şcoala politică de vară a femeilor din PSD, liderul interimar al formaţiunii politice, Liviu Dragnea, a spus, vineri seară, că vrea un armistiţiu politic pentru dezvoltarea României în următorii 20-30 de ani.

"Vreau să promovăm ideea unei păci politice eficiente, a unui armistiţiu politic pe termen lung, pentru dezvoltarea eficientă şi strategică a ţării în următorii 20-30 de ani. Vreau să strângem toate forţele politice în jurul unui proiect de ţară peren. Nu putem să mai mergem ca până acum când după fiecare ciclu electoral, cei care vin la putere schimbă tot ce s-a făcut înainte", a afirmat Dragnea.

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, a participat, sâmbătă, la şcoala politică de vară a tinerilor din UNPR, eveniment organizat, în perioada 27 - 30 august, în staţiunea Costineşti.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ