Gabriel Sandu, la audierile din dosarul Microsoft: Am fost cel mai PROST MINISTRU din istoria României

| 12 oct, 13:23

Fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, le-a spus judecătorilor luni că a realizat că este "cel mai prost ministru din istoria României".

"A fost cea mai proastă perioadă din viaţa mea. Am crezut că am fost un ministru deştept, dar am realizat că sunt cel mai prost ministru din istoria României", a declarat Gabriel Sandu în faţa judecătorilor.

Magistraţii instanței supreme îi audiază, luni, pe cei patru inculpaţi trimişi în judecată în dosarul Microsoft. Este vorba despre fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, primarul suspendat din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi oamenii de afaceri Dorin Cocoş şi Dumitru Nicolae. Toţi sunt acuzaţi de trafic de influenţă şi spălare de bani.

În afară de Gheorghe Ștefan, toți ceilalți și-au recunoscut faptele și au cerut procedura simplificată a procesului. În cazul unei eventuale condamnări, ei pot beneficia de o reducere cu o treime a pedepsei.

Potrivit România TV, Dorin Cocoş a spus, în faţa instanţei, că banii din dosarul Microsoft au fost folosiţi pentru campania prezidenţială a lui Traian Băsescu.

CITEŞTE ŞI Cocoş, despre şpaga din dosarul Microsoft: Banii au fost folosiţi pentru campania electorală a lui Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ