DENUNȚUL anului! DORIN COCOȘ aruncă BOMBA

| 12 oct, 18:09

Dorin Cocoș face orice pentru a primi o condamnare cât mai mică în dosarele de corupție în care este acuzat! Cocoș face denunțuri pe bandă rulantă, iar procurorii de la DNA au deschis noi dosare penale.

Bancheri de top sunt, de asemenea, menționați în denunțul făcut de fostul soț al Elenei Udrea la Direcția Națională Anticorupție. Este vorba despre președintele Unicredit, Răsvan Radu și Șerban Tănăsescu, fiul fostului ministru de Finanțe Mihai Tănăsescu.

”În luna septembrie 2009 am avut o nouă întrevedere cu Claudiu Florică, acesta spunându-mi că mai trebuie efectuată o plată de circa 1.000.000 de euro din comisionul nostru către Șerban Tănăsescu și Răsvan Radu, președintele Unicredit. Din discuțiile purtate am înțeles că acest comision trebuia plătit pentru a se realiza cesiunea contractului la Unicredit”, a menționat Dorin Cocoș la DNA, scrie libertatea.ro.

Citreste si: Gabriel Sandu, la audierile din dosarul Microsoft: Am fost cel mai PROST MINISTRU din istoria României

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ