DAN DIACONESCU aruncă BOMBA! Ce DENUNȚ a făcut la DNA

| 14 oct, 16:42

Diaconescu a sperat că poate cumpăra influenţa judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti. Ar fi dat pentru asta opt mii de lei şi un autoturism de lux. Tratativele au fost duse de Diaconescu cu un interlop din clanul Duduianu, pe care apoi tot Dan Diaconescu l-a turnat la DNA.

Informaţiile apar într-un dosar DNA de trafic de influenţă în care principalul inculpat este Chiriac Tonea, membru al clanului Duduianu, informează România TV.

Dan Diaconescu are calitatea de denunţător. A făcut un denunţ la structura centrală DNA, la începutul lunii septembrie a acestui an. Omul de televiziune a povestit cum a căzut în plasa acestui bărbat, care i-a promis că poate interveni pe lângă judecători de la Curtea de Apel Bucureşti, astfel încât să obţină achitare în dosarul în care a fost condamnat ulterior la închisoare cu executare.

Dan Diaconescu a mai povestit la DNA că l-a cunoscut pe Chiriac Tonea în anul 2010, pe vremea când era arestat preventiv la Poliţia Capitalei. După eliberare au păstrat legătura, s-au vizitat şi spune că de multe ori când se vedeau era percheziţionat pentru a se asigura că nu poartă aparatură de interceptare pe el.

La un momendat, Chiriac i-a propus ca în schimbul unei sume de bani să intervină pe lângă judecătorul de la CAB, astfel încât să scape de închisoare. Dan Diaconescu la crezut şi i-a dat acestuia 8000 de lei şi un autoturism Audi A6. Maşina a fost găsit de DNA în posesia interlopului şi a fost pus sub sechestru. Dan Diaconescu a făcut denunţul la DNA după ce a fost încarcerat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ