DNA a prelungit controlul judiciar față de Sebastian Ghiță și Mircea și Vlad Cosma în dosarul Herțanu

| 13 oct, 17:31

Procurorii DNA Ploiești au dispus, marți, prelungirea cu încă 60 de zile a măsurii controlului judiciar luată față de deputații Sebastian Ghiță și Vlad Cosma și de președintele suspendat al CJ Prahova, Mircea Cosma în dosarul Herțanu.

La sosirea la sediul DNA, Vlad Cosma a declarat presei că s-a prezentat la această instituție pentru prelungirea controlului judiciar în dosarul în care este urmărit penal și cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu, iar la ieșirea de la întâlnirea cu procurorii deputatul a declarat că nu va mai contesta în instanță decizia anchetatorilor. Totodată, acesta a arătat că procurorii au menținut toate interdicțiile anterioare, inclusiv aceea de a lua legătura cu deputatul Sebastian Ghiță, conform Agerpres.

Citește și:  Sebastian Ghiță rămâne sub control judiciar în dosarul Iulian Bădescu


Procurorii DNA Ploiești au prelungit controlul judiciar și în cazul lui Ghiță și a lui Mircea Cosma, acesta din urmă arătând că va contesta măsura prin care se menține interdicția de a-și exercita funcția administrativă, dar și că procurorii i-au admis o cerere prin care i se permite să părăsească pentru o perioadă țara pentru a participa la un eveniment cultural în Republica Moldova.

Sebastian Ghiță și Vlad Cosma sunt acuzați în dosarul Herțanu de sprijinirea unui grup infracțional organizat, aceeași acuzație fiind reținută și în sarcina lui Mircea Cosma, care mai este acuzat și de folosirea influenței pentru obținerea de foloase necuvenite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ