Gabriela Firea a făcut în 2013 cea mai mare donaţie la PSD, în valoare de 61.342 lei lei

| 03 apr, 2014

Senatorul PSD de Ilfov Gabriela Firea a făcut, în anul 2013, o donaţie la PSD în sumă de 61.342 de lei, aceasta fiind cea mai mare sumă plătită din donaţii la partid în 2013.

Suma a fost plătită în două tranşe, pe 6 martie şi pe 7 martie 2013. Pe locul secund la donaţii făcute în 2013 se află Alexandru Marcu, din Timiş, în sumă de 14.500 de lei, iar pe locul al treilea se află Mihai Weber, din Gorj, cu suma de 11.000 de lei.

În anul 2013, PSD a primit de la nouă persoane fizice suma de 130.942 lei.

Firea se numără printre aceste persoane fizice care au contribuit cu donaţii în anul 2013 a căror valoare cumulată depăşeşte zece salarii de bază minime pe ţară (7.000 lei).

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 apr, 2014
Capreoara lu pandele...da cu camata???
Stie capreoara cum sa investeasca, si unde sa investeasca banu!!! La partid. Dobanda 10000/100 isi iau investitorii psd-ei intr-un mandat sau doua! Nu-i vezi pastia de la psd cum ii insfaca DNA-ul cum tapa ca din gura da sarpe ca-s ,,persecutati politic de regimul Basescu"" De parca presedintele le-a bagat milioanele de euroi in conturile lor si-ale loazelor lor...Basescu le-a umplut curtile cu mertane si gipane...viloaie si iahturi...Basescu-I de vina..ca iei saraci, bugetari de-o viata… da unde!!!!!!
R'eat ai dr..kului de imbuibati si de hoti care va bateti joc de-o tara si de-un popor pe care l-ati inrobit!!!!
Istoria....Istoria se repeta!!! Tineti minte lucrul asta. Tineti minte si ce-ati facut de v-ati imbuibat voi si-ai vostri,,iar noi cei multi din ce in ce mai saraci platind furaciunile voastre..C'asa vrea ponta si psd-ul care se crede-acum Dumnezeu pa pamnat!!! Dar Dumnezeu…Dumnezeu..NU DOARME!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ