Ponta doreşte să o propună pe Gabriela Firea purtător de cuvânt la europarlamentare şi prezidenţiale

| 14 apr, 2014

După recenta ameninţare făcută de către preşedintele Traian Băsescu la adresa familiei senatorului PSD Gabriela Firea, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că îi adimiră curajul parlamentarului şi că se gândeşte să o propună purtător de cuvânt al campaniei pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

“Ii admir curajul doamnei Gabriela Firea de a se bate cu Traian Basescu. Tot acest curaj ma face sa o propun pe doamna Firea purtator de cuvant al campaniei pentru europarlamentare si al celei pentru prezidentiale. Amenintarea familiei unui senator este fara precedent si va trebui sa primeasca un raspuns foarte clar din partea Parlamentului si a Justitiei. Aceste iesiri ale domnului Basescu sunt absolut inacceptabile intr-o Romanie europeana”, a afirmat premierul Victor Ponta la Palatul Parlamentului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică seara la Realitatea TV că senatorul Gabriela Firea s-ar putea să nu îşi mai găsească soţul acasă penru că este implicat în diverse afaceri cu terenuri, lăsând să se înţeleagă că va fi arestat. Soţul Gabrielei Firea este Florin Pandele, primarul localităţii Voluntari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ