Firea răspunde atacului lui Băsescu: Mă tem pentru familia mea. Ameninţarea preşedintelui e un ŞANTAJ

| 14 apr, 2014

Senatorul PSD Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, care investighează modul în care Ioana Băsescu a cumpărat terenul agricol din județul Călărași, a răspuns atacului lansat de preşedintele ţării la adresa ei şi a soţului ei.

"Pentru Traian Băsescu cel mai uşor a fost să mă intimedeze, m-a ameninţat voalat că s-ar putea să nu-mi mai găsesc soţul acasă. Soţul meu nu este implicat în nicio anchetă. Ceea ce mă face să mă gândesc că, din ianuarie, de când a început activitatea la Comisia Nana, i s-a fabricat un dosar", a declarat Gabriela Firea, la România TV, ca reacţie la atacul preşedintelui Băsescu.

"În locul președintelui Traian Băsescu m-aș arăta îngrijorat că notarul nu a verificat certificatul fiscal și istoricul firmei, care a făcut o vânzare atât de valoroasă în perioada de inactivitate , cu consecințe potrivit Codului de Procedură Fiscală. Pe notar și pe administratorul firmei ar trebui să fie supărat domnul președinte Băsescu, nu pe cei care au aflat acest „detaliu". În rest… nu mă cobor să răspund amenințărilor și jignirilor chiar de Sfintele Florii. E și ziua soțului meu...”, a spus Firea, pentru ştiripesurse.ro.

Senatorul PSD a declarat, de asemenea, ca se teme pentru familia sa, în urma amenintarilor primite de la presedintele Traian Basescu, dar a afirmat ca in ciuda acestui fapt va continua sa îsi faca treaba în Comisia Nana, care va elibera un raport luni.

"E inadmisibil să trecem cu vederea o ameninţare, aici nu mai este vorba de o jignire, de o sfidare. Nu voi sta în banca mea, aşa cum ne-a recomandat preşedintele. Corect ar fi să se autosesizeze instituţiile statului", a mai spus Firea , potrivit România TV.

 

Citeşte mai mult pe româniatv.net

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ