Ponta: Sunt absolut convins că în închisoare va ajunge domnul Traian Băsescu, eu am respectat legea

| 14 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a comentat afirmaţiile formulate la adresa sa de preşedinte, precizând că nu se teme de Justiţie şi că este convins că Traian Băsescu va fi cel care va ajunge în închisoare.

'Dacă îmi era frică de ameninţările domnului Băsescu... sunt supus acestor ameninţări de foarte mulţi ani. Nu mă interesează. Sunt absolut convins că în închisoare va ajunge domnul Traian Băsescu. Eu, care ştiu că am respectat întotdeauna legea, nu am niciun fel de teamă. Ameninţarea familiei unui senator este, însă, fără precedent şi va trebui să primească foarte clar un răspuns din partea Parlamentului, a Justiţiei. Eu de Băsescu nu am nevoie să mă apere altcineva, că am ştiut să mă apăr singur şi m-am apărat în primul rând, spre deosebire de el, neavând legături nici cu securitatea, nici cu Partidul Comunist şi nici cu oameni corupţi', a declarat Ponta, luni, la Palatul Parlamentului.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat duminică seară, la Realitatea TV, că nu crede că vreun procuror sau judecător ar 'tolera' ca premierul ori preşedintele să intervină în dosarele pe care le instrumentează.

'Cred că dacă ar încerca să facă dreptate după mintea domniei sale (premierul Victor Ponta - n.r.), cred că ar deveni imediat coleg de apartament cu Adrian Năstase. Nu cred că vreun procuror în România ar tolera intervenţia preşedintelui sau a primului-ministru în dosare. Sau vreun judecător. Cred că ar deveni coleg de cameră cu Adrian Năstase foarte repede printr-o astfel de încercare', a afirmat şeful statului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ