Crin Antonescu vrea să fie ca Băsescu

| 14 apr, 2014

Crin Antonescu vrea să fie un preşedinte jucător, așa cum este Traian Băsescu.

După ce a îndeplinit visul lui Traian Băsescu de a rupe USL, Crin Antonescu se transformă în liderul de la Cotroceni. În ultimele declaraţii publice, şeful PNL a spus că el doreşte să devină preşedintele României, dar nu vrea să fie un preşedinte "momâie", care să asiste "cum diverşi domni îşi taie bucăţi din România, aşa cum au tăiat fier vechi, şi fac cu ea ce vor". În traducere liberă, Antonescu vrea să fie un preşedinte jucător, cum este Băsescu.

„Ponta vorbeşte despre un preşedinte liniştit, cuminţel, care să cumpere covrigi cu Dragnea şi cam atât. Eu le dau câţi covrigi vor ei, dar să fie limpede că, atâta vreme cât românii doresc să îşi aleagă preşedintele, nu doresc să îl aleagă ca să facă poze la ocazii, ci ca să aibă un rol major de jucat în fruntea statului român. Eu vreau să fiu preşedintele României, nu vreau să fiu un preşedinte momâie, care să asiste la modul în care diverşi domni îşi taie bucăţi din România, aşa cum au tăiat fier vechi şi fac cu ea ce vor sau fac ce vor cu acele bucăţi din România”, a declarat Antonescu.

10 ani sub regimul Băsescu este o pedeapsă destul de aspră primită de România şi încă un preşedinte de acest gen, care să facă numai rău şi să învrajbească românii, nu mai avem nevoie. Din cauza regimului Băsescu, ţara noastră se află pe ultimele locuri în Uniunea Europeană, cu cele mai mici venituri şi cu cea mai mare sărăcie. Domnule Antonescu, mulţumim, dar nu! Acum, că ţara a început să se redreseze, are creştere economică, a început să fie atractivă pentru investitori şi să absoarbă fonduri europene, încă un preşedinte ca Traian Băsescu ar pune în pericol toate aceste lucruri şi România nu mai are voie să facă greşeli.

Aşa că domnule Antonescu, din toată inima sperăm să apucaţi drumul retragerii şi să lăsaţi PNL să respire. Păcat de acest partid istoric, care din cauza orgoliului peste măsură a lui Antonescu riscă să devină un partid de mâna a doua. Crin îşi bate joc de „revoluţia bunului simţ” şi de alegătorii USL când se aseamănă cu Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ