Gabriela Firea: Nu cred că PSD Ilfov îl va vota pe Antonescu la alegerile prezidenţiale

| 03 ian, 2014

Crin Antonescu este ameninţat de PSD cu pierderea susţinerii la alegerile prezidenţiale. Senatorul Gabriela Firea, liderul PSD Ilfov, spune că liberalii au încălcat în repetate rânduri protocolul USL şi au făcut blat cu PDL în mai multe judeţe.

"USL-ul a fost pus în pericol de niște orgolii punctuale, provinciale", acuză Gabriela Firea. Senatorul spune că ea, personal îl va vota pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale, dar nu poate fi la fel de sigură că şi organizaţia pe care o conduce se va mobiliza. "Cum să voteze cu PNL, după jocurile din teritoriu. Nu cred că o vor face și sunt voturile unui întreg județ”, a spus aceasta, într-o emisiune televizată, conform RomâniaTV.net.

Mai mult, ea consideră că USL a încălcat protocolul chiar din prima zi în care a fost semnat. "Liberalii din prima zi au încălcat protocolul USL. Nu știu ce e atât de greu să respecte un protocol, dar pun în pericol întregul proiect USL. (...) Eu, personal, îl voi vota pe domnul Antonescu, dar organizația mea nu cred că o va face. Cum să voteze cu PNL, după jocurile din teritoriu. Nu cred că o vor face și sunt voturile unui întreg județ", a adăugat aceasta.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 ian, 2014
Vili
Marea stirista
Dintr-o stirista ne-am ajuns de când ne--am măritat intr-un mare politician,ce sa zic.Te mai Votează mama mare la următoarele alegeri cu partidul trucate bate oamenii si aduc jandarmii pe ei sa ii omoare ca își striga drepturile.Tu crezi ca romanii chiar sunt prosti?
03 ian, 2014
BULA
FIREA
MARE PRAMATIE FIREA ASTA.........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ