Gabriela Firea rămâne în PSD

| 14 ian, 2014

Gabriela Firea s-a răzgândit în privinţa demisiei din Partidul Social Democrat, informează România TV. Informaţia a fost confirmată de premierul Victor Ponta.

Problemele din USL la nivelul judeţului Ilfov au fost rezolvate de liderii formaţiunii, notează RomaniaTV.net.

Marţi, preşedintele PSD, Victor Ponta, cel al PNL, Crin Antonescu, şi vicepremierul Gabriel Oprea au participat la o întâlnire între liderii filialelor de Ilfov ale celor două partide.

"Împreună cu domnul preşedinte Antonescu şi cu domnul Gabriel Oprea la discuţiile dintre colegii noştri de la Ilfov. Fără a vă putea da prea multe detalii cred că vestea bună este că la Ilfov, aşa cum au votat oamenii în 2012, este o majoritate USL funcţională care să aplice programul cu care s-au câştigat alegerile şi pentru a face pentru judeţul Ilfov lucrurile pe care oamenii le aşteaptă de la ei. Sunt convins că de mâine USL va funcţiona", a declarat Victor Ponta, la România TV.

"Astăzi a fost Ilfov, iar în zilele care urmează vom căuta soluţii pentru celelalte zone unde sunt probleme în teritoriu", a precizat premierul.

Gabriela Firea şi-a motivat demisia pe motiv că USL nu a luat nicio decizie în cazul colaborării PNL cu PDL în judeţul Ilfov.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ