Ponta şi Antonescu participă la şedinţa USL privind soluţionarea problemelor din Ilfov

| 14 ian, 2014

Victor Ponta şi Crin Antonescu participă, marţi, la şedinţa USL privind soluţionarea problemelor din USL Ilfov, reuniunea având loc la Vila Lac 1.

Lideri social-democraţi s-au reunit anterior, marţi, la sediul PSD, în timp ce Crin Antonescu şi alţi lideri liberali s-au întrunit la sediul USL, după care cele două delegaţii au plecat în paralel către Vila Lac 1. La reuniune participă mai mulţi lideri USL, inclusiv liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, şi preşedintele demisionar al PSD Ilfov, Gabriela Firea. Victor Ponta a plecat de la Guvern direct la Vila Lac 1, conform Mediafax.

Luni, preşedintele PSD, Victor Ponta, declara că liderii de la centru ai USL se vor ocupa de problema organizaţiilor de la Ilfov marţi şi că nu i-a aprobat demisia Gabrielei Firea din partid, el arătând că aceasta trebuie să rămână alături de social-democraţi.

"Nu i-am aprobat demisia. Avem nevoie de doamna Firea, e vicepreşedinte de partid, de organizaţie judeţeană, e un om pe care îl apreciez foarte mult şi trebuie să rămână alături de noi. Am înţeles nemulţumirea sa, supărarea sa, iar mâine (marţi - n.r.) avem obligaţia, liderii USL la nivel central, să soluţionăm problemele de la Ilfov. Mâine (marţi - n.r.) ne ocupăm de Ilfov", a spus Ponta.

El a precizat că în cursul zilei de marţi liderii organizaţiilor de Ilfov ale PSD, PNL, PC şi UNPR sunt chemaţi la Bucureşti pentru soluţionarea problemelor din USL Ilfov.

Ponta a spus, referitor la aplicarea prevederilor actuale din protocolul USL la nivel local, că alianţele cu PDL sunt interzise.

"Ne obligăm ca în perioada imediat următoare, mâine, noi liderii USL să ne întâlnim cu reprezentanţii PSD, PNL, PC, UNPR, Ilfov pentru a rezolva problemele de la Ilfov. Sunt probleme şi în alte judeţe", a spus Ponta.

Senatorul Gabriela Firea a declarat, luni, întrebată dacă ia în calcul revenirea asupra demisiei din PSD, în urma declaraţiilor premierului Victor Ponta, că aşteaptă şedinţa USL de marţi şi că e dispusă să lase la o parte orice orgoliu şi să o ia de la zero.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ