George Micu, noul director general al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR S.A

| 17 apr, 2013

Geroge Micu este noul director general al CFR SA începând din data de 16 aprilie.

Numirea lui George Micu a fost aprobată în Consiliul de Administraţie, în conformitate cu prevederile art.35 (1) din Ordonanţa de Urgenţă nr.109 din 2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, a anunţat miercuri, într-un comunicat de presă, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Adunarea Generală a Acţionarilor CFR SA a respins luni planul de administrare revizuit. În aceste condiţii, calitatea Consiliului de Administraţie a încetat de drept iar directorul general al companiei, Dimitris Sophocleous, şi-a dat demisia.
Conform prevederilor legale, AGA a numit noul Consiliu de Administraţie.
Potrivit sursei citate, membrii CA de la CNCF CFR SA, care vor avea un mandat de patru ani, sunt Sorin Mîndruţescu (CEO Oracle România) - preşedinte CA, George Micu, Jiru Enache (secretar de stat la Ministerul Finanşelor Publice), Peter Weiss (fost director al Bancpost şi RBS România) şi Peter Raimund Kubinschi (vicepreşedinte executiv al Nextbank.
Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA administrează infrastructura feroviară publică şi desfăşoară o activitate de interes public, contribuind la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ