Gheorghe Hagi dă lovitura de începere a turneului E.ON-Kinder

| 28 aug, 2014

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi va da lovitura de începere la Cupa E.ON Kinder, competiţie internaţională de fotbal rezervată juniorilor.

La această competiţie, care începe la 31 august la Târgu Mureş, participă peste 2.000 de juniori reuniţi în 132 de echipe de fotbal din România, Bulgaria şi Cehia, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Ajunsă la a VIII-a ediţie, cupa este organizată de Asociaţia Sportivă ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş, în parteneriat cu E.ON România şi Sportlife.

''În actuala perioadă, este extrem de dificil de stabilit şi dezvoltat relaţii de parteneriat cu mediul de afaceri privat. De aceea, doresc să evidenţiez, în mod deosebit, implicarea E.ON România în susţinerea sportului pentru copii, această companie fiind un model de sprijin pentru domeniul sportului, pentru comunitate în general. Suportul oferit de E.ON contribuie la atingerea unui rezultat pe care ni-l dorim cu toţii: să avem copii educaţi, sănătoşi, veseli şi plini de energie'', a declarat la Târgu Mureş, Gheorghe Hagi.

Toate detaliile despre turneu sunt disponibile pe site-ul oficial al competiţiei www.eonkinder.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ