Gheorghe Ialomiţianu, despre Darius Vâlcov: Cred că e un om nebun

| 31 mar, 23:04

Fost coleg de partid cu Darius Vâlcov, în perioada în care cel din urmă era la PDL, Ialomiţianu spune că nu îl invidiază pe acesta pentru averea sa,  afirmând că “este un om nebun”.

"Nu îl invidiez, nu m-am gândit la asta. Am zis "Doamne fereşte! Cred că e un om nebun", spune fostul ministru de Finanţe, Gheorghe Ialomiţianu referindu-se la Darius Vâlcov, cel care a deţinut până de curând acelaşi portofoliu, în prezent aflat în arest la domiciliu.

Totodată, Ialomiţianu a declarat pentru Gândul că şi el colecţionează tablouri, dar la un alt nivel decât cel al lui Vâlcov. "Sigur, şi familia mea are nişte tablouri, vreo 38.000 de lei, nu milioane. Sigur, le am în declaraţia de avere, sigur sunt pe perete, acasă - îi respect pe pictorii acestor tablouri, cumpărate de soţie - , dar nu sunt semnate de pictori la nivelul celor pe care am înţeles că le are domnul Vâlcov, dar cred că e o nebunie. Nu poţi fi invidios pe un asemenea om. Ori îi plângi de milă, ori îţi faci cruce", spune Ialomițianu.

 

Citeşte şi: LOVITURĂ dură pentru Darius Vâlcov. CE a decis Comisia Juridică a Senatului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ