Gigi Becali a înregistrat la OSIM noua SIGLĂ a echipei. FOTO

| 07 ian, 12:01

Echipa patronată de Gigi Becali, Steaua București, nu a ajuns la o înţelegere cu MApN în privinţa siglei, numelui şi a culorilor şi a decis să îşi facă propria emblemă.

Oficialii Stelei au înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci o nouă siglă şi culorile galben şi albastru, scrie gsp.ro.

În locul fostei embleme, FC Steaua Bucureşti S.A a înregistrat o stea galbenă cu opt colţuri, pe care sînt inscripţionate iniţialele clubului (FCSB).

Citește și: Emblema FC Steaua nu mai apare pe site-ul oficial al echipei

Gigi Becali este un mai vechi fan al stelei cu 8 colţuri. În acelaşi stil este şi emblema partidului său, PNG (Partidul Noua Generaţie).

OSIM va da răspunsul privind noua siglă după două luni de la înregistrarea mărcii, care a fost făcută pe 30 decembrie.

Cererea a fost publicată în Buletinul Oficial de Proprietate Industrială, anunţă Fanatik. De la data publicării, "timp de două luni pot fi depuse observaţii (pe motive absolute de refuz - art. 5 din lege) şi opoziţii (pe motive relative de refuz - art. 6 din lege)", potrivit precizărilor de pe site-ul oficial al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Tag-uri: gigi becali, osim, steaua
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ