STEAUA ajuns la un acord cu Armata pentru folosirea mărcii

| 15 ian, 17:47

FC Steaua a ajuns, în această după-amiază, la un acord cu conducerea Clubului Sportiv al Armatei pentru folosirea mărcii Steaua, la capătul unor negocieri care au durat aproximativ o oră şi 45 de minute, a anunţat unul dintre avocaţii grupării conduse de George Becali.

Steaua marca. „Am ajuns la un acord cu CSA Steaua pentru ca FC să folosească în continuare emblema şi culorile. Nu s-a semnat încă nimic, urmează ca domnul Argăseală să dea un comunicat”, a declarat la finalul întâlnirii de joi unul dintre avocaţii grupării FC Steaua, potrivit Mediafax.

Anterior, Clubul Sportiv al Armatei Steaua a anunţat, într-un comunicat oficial, că „menţine disponibilitatea de a purta în continuare discuţii” cu echipa deținută de George Becali și prezidată de Valeriu Argăseală, pentru a găsi „soluţii legale care să vină în sprijinul promovării valorilor sportului românesc”, potrivit digisport.ro.

Citeşte şi: Mircea Duşa, SOMAT să intervină în conflictul dintre FC Steaua şi Armată

După ce echipa de fotbal a pierdut sigla şi culorile în litigiul cu CSA Steaua, acest club a invitat oficialii FC Steaua la „o întâlnire oficială în vederea clarificării situaţiei generate”, întâlnire care a avut loc astăzi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ