Gigi Becali a renunţat la emblema care semăna cu Lisa Simpson. Iată noile variante ale Stelei

| 08 ian, 10:25

Emblema inregistrata de clubul Steaua la OSIM, la finalul anului trecut, a facut inconjurul lumii, presa internationala fiind uimita ca un club de un nivel atat de ridicat poate avea o asemenea stema.

In cele dinurma, Gigi Becali a renuntat la stema galbena, care a fost comparata cu Lisa Simpson, si a gasit trei variante care arata mai bine, potrivit Sportro.

propunere-sigla-steaua.jpg

Pe langa culorile rosu si albastru, variantele propuse de clubul lui Becali contin si culoarea galbena.

Doua emblema au in mijloc o stea in cinci colturi, iar una are o stea in opt colturi.



Foto: Sportro

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, la inceputul lunii decembrie,ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca "Steaua".

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca "Steaua".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ