Gigi Becali, audiat de DNA Craiova în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea la Steaua

| 24 mar, 21:15

Gigi Becali a fost joi după amiaza la DNA Craiova pentru a da declarații în dosarul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea la Steaua. Cel mai probabil, finanțatorul Stelei a fost citat ca martor, el fiind însoțit de Ionuț Luțu.

Potrivit publicației ediție.ro, și Adrian Mititelu a fost citat de DNA Craiova în calitate de suspect pentru săvârșirea infracțiunilor de sustragere de sub sechestru și înșelăciune, în urmă cu 9 zile.

"Mai precis, sunt acuzat că am păgubit ANAF prin acordul de transfer încheiat de subsemnatul în 23 martie 2011 în ceea ce privește jucătorul Costea Mihai Alexandru de la FC Universitatea Craiova la Steaua București." a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

Adrian Mititelu este de părere că nu a greșit cu nimic în urmă cu cinci ani când a decis să-l transfere pe pe Mihai Costea la Steaua.

În plus, omul de afaceri a scris din nou pe facebook că joi a fost chemat la DNA București în calitate de parte vătămată în dosarul distrugerii Universității Craiova, partea a-II-a. "Astăzi am fost la DNA București în calitate de parte vătămată în dosarul distrugerii Universității Craiova partea a II-a. Aștept această zi de 3 ani. Sincer, la un moment dat credeam că nu mai vine.

După 7 ore extenuante de audieri, am plecat spre casă la Craiova, cu convingerea în suflet, că se va face dreptate pentru Universitatea Craiova și cel mai important, faptul că echipa va reveni în competiție curând.

Mai multe nu pot să vă spun, deoarece nu vreau să afectez ancheta în curs", a scris Adrian Mititelu pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ