Gigi Becali se retrage din fotbal dacă Steaua nu intră în grupele Champions League

| 09 mar, 16:36

Gigi Becali a declarat că este dispus să se retragă din fotbal daca Steaua nu va câştiga titlul în Liga I şi nu se va califica în grupele UEFA Champions League.

Gigi Becali este deranjat de rezultatele echipei Steaua din ultima perioada.

"Reghe mai are doua-trei meciuri ca sa vedem daca ma mai gandesc la titlu. Nu o sa fac schimbari pe banca. Apoi mai vedem in vara cu preliminariile, daca facem o reteta financiara. Daca nu, sa vedem cum ne retragem din fotbal. Pai, daca aduci cei mai buni jucatori din Romania si te bate Voluntariul? Ma retrag definitiv!", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Gigi Becali a precizat insa ca ar mai putea ramane in fenomen inca un an, pentru a incerca din nou sa ajunga la banii din Liga Campionilor: "Sunt dispus sa mai cheltui doua-trei milioane de euro din buzunarul meu inca un an, sa vad daca imi recuperez banii. Dar, daca imi mai da Dumnezeu un semn si nu reusesc asta, ma retrag!".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ