Gigi Neţoiu a părăsit PPDD şi s-a înscris în UNPR

| 21 iun, 2013

Deputatul Gheorghe Neţoiu s-a înscris în UNPR, el părăsind astfel PPDD, potrivit unui comunicat al Uniunii Naţionale pentru Progresul României.

"Deputatul Gheorghe Neţoiu (PPDD) s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Începând din data de 21 iunie, Gheorghe Neţoiu va activa în UNPR, grupul parlamentar PSD din Camera Deputaţilor", menţionează sursa citată.

Neţoiu a intrat în politică în anul 2004, când s-a înscris în PSD. Cinci ani mai târziu, el a fost exclus din organizaţia de Ilfov din cauza unor afirmaţii făcute la adresa partidului.

Ulterior, Gheorghe Neţoiu a devenit membru al UNPR, iar în septembrie a demisionat, împreună cu fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, înscriindu-se amândoi în PPDD.  Neţoiu a candidat din partea PPDD, în judeţul Dolj, la alegerile parlamentare din 2012, fiind ales deputat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ