Google face schimbări. Ce va trebui să faci dacă îl foloseşti

| 12 oct, 2013

Google va cere permisiunea de a folosi numele utilizatorului, fotografia şi comentariile despre produse în reclamele pe care le vinde pentru activităţi comerciale, informează Associated Press.

Gigantul de căutare pe internet şi-a modificat termenii de utilizare începând de ieri.

Comentariile utlizatorilor despre restaurante, magazine şi produse, precum şi despre melodii şi alt conţinut cumpărat din magazinul Google Play ar putea apărea în reclamele afişate prietenilor când ei caută pe Google. Utilizatorul poate opta să nu partajeze.

Măsura Google urmează unei propuneri similare a Facebook. Reţeaua socială a declarat în august că va arăta feţele utlizatorilor şi numele în reclamele despre produsele la care ei dau 'Like'. Această propunere a fost criticată de grupuri de apărare a confidenţialităţii. Ele au cerut Comisiei Federale de Comerţ americane să examineze chestiunea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ