Google va lansa, în 2015, un smartphone modular care va costa DOAR 50$

| 17 apr, 2014

Paul Eremenko, coordonatorul proiectului Ara al Google, a declarat ca smartphone-ul modular va ajunge in magazine in luna ianuarie anul viitor

Prețul la care se gândește Google, pentru noul său produs, care va prinde viață la începutul anului viitor, este de 50 de dolari, însa vorbim doar despre modulul principal, care include și display-ul touch și care poate fi completat cu diverse alte module, fiecare cu câte o funcție dedicată.

Informațiile au fost făcute publice în cadrul conferinței speciale organizate de Google în aceste zile.

Desigur, personalizarea funcțiilor noului concept de telefon este principalul punct de atracție pentru Project Ara, iar cei de la Google mizează pe acest lucru, dar și pe prețul redus al terminalului.

Utilizatorii vor putea cumpara, după lansarea device-ului, inclusiv din Google Play, diverse module în funcție de dorința fiecăruia.

Mai exact, folosind un endoschelet metalic (modulul principal), utilizatorul poate monta pe el fiecare parte componentă în mod independent.

Google a dezvaluit câteva detalii despre Project Ara, în luna februarie, anul acesta, anunțând, în acelasi timp, că va oferi informații noi și chiar și Ara Module Developers Kit în cadrul evenimentului special. Totuși, primele date despre Project Ara au apărut înca din octombrie anul trecut.

Noul smartphone Project Ara a fost unul dintre proiectele pe care Google le-a păstrat la vânzarea Motorola către Lenovo.

 

Sursă: hit.ro

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ