Gorghiu: PNL va vota împotriva legii defăimării, indiferent de amendamentele lui Dragnea

| 15 feb, 17:01

 

Copreşedintele liberal, Alina Gorghiu, a declarat luni că liberalii vor vota împotriva Legii defăimării. Decizia este luată, indiferent de amendamentele aduse de şeful PSD, Liviu Dragnea. "Toţi colegii din plenul BPN nu numai că au desfiinţat, dar au şi stabilit strategia pentru plenul de miercuri.

 

 

 

Înţeleg că domnul Dragnea, astăzi, dă înapoi deşi trei zile a ţinut stindarul defăimării sus. Nu ştiu ce va face PSD, UNPR, ALDE, cei care au susţinut această lege. Ştiu ce va face PNL miercuri şi anume vom milita pentru respingerea acestei legi în această formă. Am înţeles că domnul Dragnea vrea să amenedeze această lege nu are niciun fel de legătură scoaterea unui articol sau unei sancţiuni cu legea în ansamblul ei", a explicat Gorghiu.
Şeful PSD a declarat luni că va depune amendamente la această lege prin care va elimina definiţia defăimării, dar şi sancţiunile pentru cei care ar fi încălcat legea.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ