GORGHIU: Un buget mai mare pentru EDUCAŢIE înseamnă o investiţie cu 100% şanse de câştig pentru România

| 14 sep, 10:44

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu spune că un buget mai mare pentru educaţie nu înseamnă o cheltuială în plus, ci înseamnă o investiţie cu sută la sută şanse de câştig pentru România, având în vedere că toate ţările dezvoltate au mizat pe educaţie şi au devenit performante, transmite Agerpres.

"Prima zi din noul an şcolar este o zi specială pentru fiecare. Pe lângă emoţiile acestei zile, există însă şi multe griji, pe care copiii nu trebuie să le simtă, iar părinţii şi dascălii să nu le mai aibă. Majorarea bugetului pentru Educaţie, până la 6% din PIB şi modernizarea învăţământului românesc trebuie să fie priorităţi zero ale statului român. Un buget mai mare pentru educaţie nu înseamnă o cheltuială în plus, înseamnă o investiţie cu sută la sută şanse de câştig pentru România. Toate ţările dezvoltate au mizat pe educaţie şi au devenit performante. Vă doresc tuturor succes în noul an şcolar şi să vă bucuraţi de fiecare reuşită a copiilor şi elevilor dumneavoastră!", a scris Gorghiu luni pe pagina sa de Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ