Gorghiu: Companii din subordinea PMB au reale probleme. Oprescu credea că le rezolvă prin glume

| 15 sep, 12:50

Copreședintele PNL Alina Gorghiu consideră că există anumite companii aflate în subordinea Primăriei Municipiului București care au "reale probleme" și se află într-o situație critică, iar primarul Sorin Oprescu trata aceste chestiuni "cu glume" și credea că ele pot fi rezolvate "prin simțul umorului".

"Suntem preocupați de tot ce se întâmplă cu RADET, cu ELCEN, cu RATB. Vorbim de niște companii aflate în subordinea Primăriei Generale, care au reale probleme. Sunt într-o situație critică și, din păcate, se vorbește prea puțin despre acest lucru. Domnul Oprescu făcea două glume și credea că se rezolvă prin aceste glume sau prin simțul umorului credea că sunt rezolvate problemele bucureștenilor. Nici căldura nu-ți vine în apartament cu simțul umorului, nici burta nu o ai plină dacă face cineva o glumă. Sunt lucruri care trebuie spuse cât se poate de apăsat și serios și sunt convinsă că vom găsi o soluție pentru Capitală", a declarat Gorghiu, la Adevărul Live.

În ceea ce privește situația de la Primăria municipiului București, liderul liberal a arătat că evenimentele din ultima perioadă — arestarea unor consilieri ai primarului, a unor directori din primărie — duceau spre ideea că acolo este "un putregai care mai devreme sau mai târziu va ieși la iveală".

"E nevoie de un start nou, de o regândire a strategiei PNL și, indiferent de soluția pe care instanța a dat-o în cazul lui Sorin Oprescu, cred că opoziția noastră la acest moment trebuie să fie și mai serioasă. (...) Vorbesc de o opoziție cu soluții. Eu nu l-am văzut pe Sorin Oprescu sau pe cei din Primăria Generală care sunt la butoane vorbind de teme pe care bucureștenii ar trebui să le audă foarte des din gura edililor", a susținut Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ