Un consilier UNPR preia șefia primăriei Capitalei

| 15 sep, 17:56

Un consilier UNPR preia șefia primăriei Capitalei! Este vorba despre Marin Ștefănel Dan, de la UNPR, fost la PP-DD, care îi va ține locul lui Sorin Oprescu.

Un consilier UNPR preia șefia primăriei Capitalei! Este vorba despre Marin Ștefănel Dan, de la UNPR, fost la PP-DD, care îi va ține locul lui Sorin Oprescu.

Consilierii generali l-au desemnat pe Ştefănel Marin primar interimar, cu 39 de voturi "pentru" şi un vot anulat.

Anterior, Marin a fost ales viceprimar cu 41 de voturi, dintre care 34 "pentru", cinci "împotrivă" şi două anulate.

El a candidat la funcţia de viceprimar alături de consiliera independentă Julia Zorkoczy, după demisia viceprimarului Cornel Pieptea.

Primarul interimar fost ales în Consiliul General al Municipiului București în 2012 și este membru în Comisia pentru Salubritate și în Comisia pentru Transporturi și Infrastructură Urbană.

Marin Ștefănel Dan a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrative în 1999.

Viitorul primar interimar va putea fi schimbat din functie doar cu votul a doua treimi din totalul Consilierilor generali, adica o majoritate greu de obtinut intr-un Consiliu General extrem de fragmentat din punct de vedere politic.

Nici unul dintre cei doi viceprimari nu a dorit sa isi asume interimatul. Ba mai mult, Cornel Pieptea, de la PNL, și-a dat demisia din funcția de viceprimar.

Citeste si: Demisie de ULTIMĂ ORĂ la Primăria Capitalei

Marin Ştefănel – Dan face parte din Partidul Poporului – Dan Diaconescu, partid absorbit de UNPR in iunie 2015, si este presedinte al PPDD sector 5. Din 2012 acesta ocupa functia de consilier general.

Marin Stefanel - Dan s-a nascut pe 19 iulie 1976 in Turnu Magurele, Teleorman. Acesta a absolvit Facultatea de Stiinte Politice si Administrative, fiind licentiat in Stiinte Administrative, in anul 1999 la Universitatea Bucuresti. A intrat in politica in 2008, insa nemultumirea fata de partidul in care intrase initial l-a determinat sa treaca la PP-DD. In prezent are profesia de analist politic.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ