Nicușor Dan: Să pui un om susținut de Vanghelie în fruntea Primăriei Capitalei e un gest de iresponsabilitate politică

| 16 sep, 15:49

Președintele grupului de inițiativă al Uniunii Salvați Bucureștiul (USB), Nicușor Dan, susține că prezența unei persoane susținută de primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, în fruntea Primăriei Capitalei reprezintă un gest de iresponsabilitate politică.

"Partidele reprezentative din Consiliul General se fac vinovate de haosul actual din Primăria Capitalei și tot către ele trebuie să se uite bucureștenii la iarnă, când nu vor avea căldură în calorifere sau când vor aștepta cu zecile de minute autobuzele în stații. Să pui un om susținut de Marian Vanghelie în fruntea Primăriei Capitalei reprezintă un gest de iresponsabilitate politică mai ales acum, când sunt probleme grave de rezolvat", a declarat Nicușor Dan, potrivit unui comunicat al USB remis miercuri.

Nicușor Dan spune că noul primar interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a luat cuvântul în Consiliul General doar o singură dată în ultimele nouă luni, în luna aprilie, când a vorbit pentru trei minute despre pista pentru bicicliști de pe Calea Victoriei.

"Avem astfel dimensiunea interesului pe care Ștefănel Dan Marin îl manifestă pentru problemele importante ale Capitalei, dar și lipsa totală de responsabilitate a partidelor cărora bucureștenii le-au dat votul lor să le reprezinte interesele la nivel de administrație locală", a precizat Nicușor Dan.

Marin Ștefănel Dan (UNPR) a fost ales marți în funcția de primar general interimar al Capitalei în ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB), după ce Sorin Oprescu a fost suspendat din funcție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ