Victor Ponta, critici către PNL: Ponta : Ca de fiecare dată, liberalii au dat bir cu fugiţii

| 15 sep, 23:20

Victor Ponta salută faptul că Bucureștiul are un primar interimar care să gestioneze problemele curente și îi critică pe reprezentanții PNL că " au dat bir cu fugiții deși aveau majoritate".

El a anunțat că Guvernul îl va sprijini pe primarul interimar în proiectele importante pentru Capitală.

"Salut faptul că Municipiul București are o conducere care poate gestiona problemele de zi cu zi! Guvernul îl va sprijini pe primarul interimar în proiectele importante pentru oraș! P.S. — Ca de fiecare dată cei de la PNL sunt buni doar la criticat și dat din gura. Când a fost ceva de muncă au dat bir cu fugiții, deși aveau majoritate! Mai bine pentru bucureșteni!", scrie premierul pe Facebook.

Marin Ștefănel Dan (UNPR) a fost ales marți în funcția de primar general interimar al Capitalei în ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB), după ce Sorin Oprescu a fost suspendat din funcție.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ