Guvernatorul BNR atacă Legea dării în plată

| 25 feb, 18:15

Mugur Isărescu lansează un atac dur împotriva Legii dării în plată. Guvernatorul BNR spune că o lege considerată iniţial ca fiind socială şi care ar fi trebuit să ajute câteva sute de mii de români s-a transformat într-una a haiduciei.

Mugur Isărescu a sugerat că Legea dării în plată ar deschide calea şi pentru cei care au luat credite de consum, să vină cu bunurile cumpărate la bancă.

„M-aș referi și la mult disputatul subiect cu legea actuală de dare în plată. Păi cum să nu spui că nu este confuzie în societatea românească, sau cel puțin în media, dacă o lege care a fost prezentată ca fiind socială, devine pe rând o lege a dreptății. Dacă există o lege a dreptății, înseamnă că sunt și legi strâmbe, nu? Devine apoi o lege a haiduciei, asta e și mai interesant”, a spus Mugur Isărescu.

Guvernatorul BNR a mai adăugat: „După cei cu cheile la casă pot să vină cei cu cheile de la mașină, frigiderul pe care l-au folosit un an, îl aduc înapoi în plată. Facem un depozit de frigidere și mașini de spălat în holul băncii. În partea cealaltă mai facem și un țarc pentru animale”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ