Guvernul acordă un împrumut de 350 milioane de lei pentru beneficiarii fondurilor europene

| 27 noi, 2013

Guvernul României a aprobat în şedinţa de miercuri, 27 noiembrie a.c., un nou împrumut în valoare de 350 milioane de lei,  de la Trezoreria Statului, destinat efectuării de plăţi către beneficiarii de fonduri europene.

 

Cele 350 de milioane de lei se vor îndrepta către beneficiarii de fonduri europene contractate în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) şi în cadrul Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE).

Pentru plata beneficiarilor POS DRU au fost alocate fonduri în valoare de 250 milioane de lei, iar pentru plata beneficiarilor POS CCE fonduri în valoare de 100 milioane de lei.

Sumele alocate vor fi folosite pentru achitarea cererilor de rambursare şi a cererilor de plată depuse de beneficiarii proiectelor implementate în cadrul celor două programe.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ