Guvernul Ponta III nu îşi va asuma răspunderea în Parlament pentru programul de guvernare

| 05 mar, 2014

Liderii partidelor care urmează să formeze Guvernul Ponta III au decis la Palatul Victoria să nu îşi asume răspunderea în Parlament pentru noul executiv, aşa cum a cerut preşedintele Traian Băsescu, ci să aştepte decizia de vineri a Curţii Constituţionale.

În cadrul şedinţei, vicepremierul Gabriel Oprea şi-a dat demisia din funcţie pentru a prelua postul de ministru de Interne.

Liderii USD s-au întâlnit, miercuri dimineaţa, la Palatul Victoria pentru a discuta procedurile despre formarea noului Guvern, la discuţie fiind prezent şi preşedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că "cea mai rapidă soluţie", pe care i-a şi propus-o premierului Victor Ponta, este aceea a adoptării, miercuri, în Guvern, a noului program de guvernare, asupra căruia să fie asumată apoi răspunderea în Parlament.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ