Ponta, miniştrilor: Nu vă speriaţi de cei care vă acuză tinereţea, este singurul defect care trece

| 06 mar, 2014

Premierul Victor Ponta le-a transmis, joi, miniştrilor mai tineri din noul Cabinet să nu sperie de persoanele care spun că tinereţea este marea lor problemă, asigurându-i, din propria experienţă, că acesta este singurul "defect" care, cu siguranţă, trece în timp.

La începutul şedinţei de guvern, el a ţinut să ureze succes mai ales miniştrilor tineri, care nu au mai ocupat posturi ministeriale. "Nu vă speriaţi de cei care spun că tinereţea e marea dumneavoastră problemă. Răspundeţi-le că e singurul defect care sigur va trece în timp, partea cu tinereţea, v-o spun pe pielea mea", le-a spus Ponta.

El a adăugat că este important ca miniştrii să intre în atribuţii cât mai rapid, exprimându-şi convingerea că miniştrii mai vechi, cu experienţă, se vor descurca în această privinţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ