Victor Ponta: Nu am ajuns încă la un acord cu președintele Băsescu

| 05 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu a ajuns "încă" la un acord cu președintele Traian Băsescu în privința numirii noilor miniștri.

Șeful Executivului s-a aflat la Palatul Cotroceni pentru a participa la învestirea lui Gabriel Oprea în funcția de ministru al Afacerilor Interne și vicepremier interimar. După ceremonie, Ponta a rămas circa 30 de minute la Cotroceni, potrivit Agerpres.

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a depus miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcția de ministru al Afacerilor Interne, în fața președintelui Traian Băsescu. Oprea va fi şi vicepremier interimar.

Victor Ponta refuză propunerea lui Băsescu: Nu schimb programul de guvernare!

Curtea Constituţională (CCR) va judeca sâmbătă, de la ora 10.00, sesizarea PDL şi PMP privind validarea Guvernului Ponta III.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mar, 2014
gigi
Care PMP ca nu exista in Parlament acest partid si daca au semnat asa pe intimpinare e ilegal.Culmea e ca aia care au contestat sint aia intrati pe locul 3/4 prin redistribuire.Mai mult basescu minte ca programul unui partid este contractul cu alegatorii ,el e cu parlamentul ca reprezentant al poporului ,dar basescu creaza confuzie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ