Guvernul provoacă o criză fără precedent la TAROM

| 21 mar, 10:06

Compania TAROM rămâne începând de mâine fără conducere. Mandatul actualului director general Werner Wolff expiră iar consiliul de administrație, organismul care i-ar putea prelungi mandatul, a fost dizolvat săptămâna trecută de ministrul Transporturilor.

Deputatul PNL Marius Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților, anunță că, în aceste condiții  TAROM poate rămâne în zilele următoare fără certificatul de operator aerian emis de Autoritatea Aeronautică Civilă Română din cauza faptului că Guvernul a provocat o criză în conducerea companiei.

Rămasă fără conducere și în impas legislativ, compania de stat va fi anchetata de o comisie specială aprobată azi în Parlament. Deputaţii vor să verifice, printre altele, cadrul legislativ în care îşi desfăşoară activitatea compania, modalitatea de înstrăinare a două aeronave în anul 2018 și pierderile companiei.

TAROM precizează că activitatea aeronavelor nu va fi afectată.

Tag-uri: TAROM
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ